I’M BACK AGAIN

I’m back, back again! Daar ben ik weer met een nieuwe blog. Misschien valt je het al op maar schrijf ik mijn blog nu in het Nederlands. Waarom? Omdat ik in juni mijn YouTube kanaal ben gestart en hier praat ik Nederlands. Nu wil ik dat samen gaan combineren en het lijkt het mij voor nu even beter om het in het Nederlands te gaan doen.

Voor de mensen die mij alleen volgen op mijn blog en dus niet op instagram zoals ik net al zei heb ik eindelijk mijn stouten schoenen aangetrokken en mijn YouTube kanaal gestart. Eerst even gekeken wat ik ervan vond en ik vind het fantastisch. Ondertussen post ik elke woensdag en zaterdag een nieuwe video! Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden? Neem dan kijkje op mijn kanaal.

In de drie maanden dat ik niet op mijn blog ben geweest is er veel gebeurt in mijn leven. Zo ben ik in juni op vakantie gegaan met de liefde van mijn leven naar de Dominicaanse Republiek. Waar we een ontzettend mooie tijd hebben gehad en nu alweer ontzettend missen, ofcourse.. Eenmaal terug van de vakantie weer terug in mijn routine van werken en videos filmen. In juli besloten om te gaan samenwonen met Matthijs en gesolliciteerd op een kinderdagverblijf in Wageningen. Hier mocht ik op een “oefen dag” komen en kreeg toen meteen te horen dat ik was aangenomen. Ontzettend blij met deze stap maar ook heel erg spannend. Nu is het aftellen geblazen tot 1 oktober want dat is mijn eerste werkdag in een nieuwe omgeving en werkplek. Ik ben heel benieuwd hoe mijn leven dalijk eruit zal zien als ik mijn vertrouwde Limburgse omgeving verlaat. Gelukkig ben in redelijk avontuurlijk aangelegd dus is het voor mij nu allemaal leuke kriebels.

Met de gedachte dat we gaan samen wonen wilde we allebei heel graag een kitten. Dit wilde we al heel lang maar stelde het uit tot dat we gingen samen wonen. Nu is het allemaal even net iets anders gegaan en hebben eind juli onze kitten mogen verwelkomen. We hebben een heel lief poesje dat Naledi heet. Zij is een sibirische boskat. Hier hebben we voor gekozen omdat Matthijs allergisch is voor “normale” katten. Voor dit ras zijn de meeste mensen niet allergisch voor, maar natuurlijk wel belangrijk om dit te blijven testen. Willen jullie meer weten over het avontuur na onze lieve kitten? Bekijk dan snel “deze” video.

Nu is deze blogpost ondertussen alweer mega lang omdat ik het gewoon ontzettend gemist heb om te communiceren met jullie via deze manier. Ik heb genoeg bij te kletsen maar als je niet kan wachten zal ik hieronder een aantal links naar mijn video’s plaatsen, zodat je toch al een beetje up to date bent. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik weer terug ben op mijn blog. Ik moet nog even kijken met werk, YouTube en het verhuizen hoe vaak ik zal gaan posten maar ik hoop daar snel een ritme in te krijgen net zoals op mijn YouTube kanaal. Hopelijk tot snel!

Life update

afspeellijst met al mijn vlogs

Fashion video’s

Challenges

Travel

Beauty

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *