MY ROLLERCOASTER LIFE THROUGH 2018

Waar moet ik beginnen? Wat is dit jaar ontzettend snel voorbij gevlogen. Voor ik het wist was het alweer kerst. Dit jaar is er veel veranderd in mijn leven, grote stappen gemaakt en veel leuke dingen gedaan. Maar hoe was mijn jaar nu echt?

SAMENWONEN EN HET ZONNIGE ZUIDEN ACHTER LATEN
Laten we beginnen met de grootste stap die ik heb gemaakt in het jaar 2018 of eigenlijk in mijn leven. Ik besloot om het zonnige zuiden achter te laten en samen te gaan wonen met mijn grote liefde in het mooie Wageningen. Was dit een makkelijke beslissing? Nee absoluut niet. Heel veel erover gesproken met mijn vriend, familie en vriendinnen. Ik wist dat het gelukkigste zou worden als ik elke dag bij Matthijs ben en niet elke maandag om 6 uur in de auto moest zitten om naar werk te gaan in Limburg. Elke dag moeten bellen en dan elkaar nog steeds missen. Dus na heeeeel lang nadenken toch de beslissing genomen om te solliciteren op een vacature die ik had gezien in Wageningen. Ik mocht meteen op gesprek komen en alles verliep soepel en zo had ik opeens heel snel een nieuwe baan in Wageningen. Bij mijn oude werk ben ik er altijd heel erg eerlijk en open over geweest hierdoor kwam het niet als een grootte shock voor mijn collega’s. Natuurlijk vonden ze het wel jammer maar vonden het net zo belangrijk dat ik deed waar ik gelukkig van werd. Toen alles rond was en ik nog 2 maanden moest uitwerken was een moeilijke periode. Ik genoot van mijn laatste maanden bij mijn oude werk en had ontzettend zin in het nieuwe avontuur maar natuurlijk ook de angst of het wel de goede beslissing is geweest. Die vraag kan ik nu wel beantwoorden! Ontzettend blij met mijn keuze, toen ik eenmaal hier woonde kreeg ik ontzettend veel rust. Het werk beviel me goed, leuke collega’s en lekker mijn eigen peutergoepje. Iets wat ik altijd al wilde.

MIJN ALLEREERSTE VLOG
Mijn tweede grote stap die ik dit jaar heb gemaakt is het beginnen van mijn YouTube kanaal. Zo poste ik 8 mei mijn allereerste Vlog. Dood nerveus dat ik was maar daarna zo trots dat ik het eindelijk durfde. Ook kreeg ik super veel leuke reacties en dit gaf mij een extra boost om er mee door te gaan. Zo heb ik sinds die dag elke week 2 x geüpload en zelfs vlogmas gedaan. Dit allemaal naast een fulltime job. Het is zeker hard werken maar ik geniet zo erg van het filmen en editen hierdoor voelt dit absoluut niet als werk. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn YouTube kanaal kun je dat hier doen.

VAKANTIE
Nu even verder over alle andere leuke dingen die ik afgelopen jaar heb gedaan. Zo ging ik voor het eerst op vakantie in juni met Matthijs naar de Dominicaanse Republiek. Wat was dit een prachtige vakantie en wat was ik intens gelukkig met de zee om mij heen en de persoon die mij het gelukkigst maakt. Natuurlijk komt aan elke vakantie een eind, helaas. Maar gelukkig mochten we dit jaar genieten van een warme zomer in Nederland. Wat genoot ik hiervan. Ook ging ik een weekendje weg naar de Ardennen met vrienden van Matthijs en gingen we in december een weekendje naar Heidelberg naar de zus van Matthijs. Beide tripjes waren ontzettend gezellig en leuk!

ONZE LIEVE KTTEN NALEDI
In de afgelopen zomer mochten wij dan ook onze lieve kitten Naledi verwelkomen. Na een lange zoektocht is het uiteindelijk heel snel gegaan. Matthijs is allergisch voor poezen daarom hebben we besloten om voor een sibirische poes te gaan. De meeste mensen met een kattenallergie kunnen wel tegen dit ras omdat zij weinig stofjes/huidschilfers uitscheiden waar de mensen allergisch voor zijn. Na een aantal keer goed testen wisten we het zeker. Matthijs had geen last van Naledi en we konden niet wachten om haar mee naar huis te nemen. Ze was zo klein en fluffig en fluffig is ze nog steeds alleen niet meer zo klein. Maar wat heeft ze van ons huisje een gezinnetje gemaakt. Ze brengt zoveel liefde en plezier. Omdat ik zo verliefd op haar ben heb ik een instagram voor haar aangemaakt. Hier kon je zien hoe groot ze nu is en hoe ze mee op avontuur gaat en nog veel meer!

GENIETEN VAN HET LEVEN
Verder ging ik dit jaar naar het concert van Ed sheeran en deed ik leuke dansjes bij het R&B Sunday festival. Ook ging ik 100 x over de kop in Walibi, Movieworld en de Efteling en flikflakte ik door de spacejump hallen in Nederland. Aapjes kijken in Gaiazoo en Wildlands Emmen. Kocht een nieuwe Sony camera en nog zoveel leuke dingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan maar als ik alles ga benomen wordt deze blog veeeeel te lang.

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vinden en klaar zijn voor meer blogs in 2019! Ik wens jullie allemaal een hele erge fijne jaarwisseling en geniet van de vrienden en familie om je heen! In het nieuwe jaar zal ik nog een blogpost posten over mijn “New year resolutions”. Wat zijn jou goede voornemens voor 2019?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *