GESTOPT MET YOUTUBE?

Ben ik gestopt met YouTube of heb ik een te lange pauze? In deze blogpost ga ik jullie uitleggen waarom ik de afgelopen tijd bijna niks heb geüpload op mijn YouTube kanaal.

Laten we beginnen met vlogmas. Elke dag 24 dagen lang heb ik gevlogd. Ik vond het ontzettend leuk en dit stond al heel lang op mijn lijstje om te doen. Dit kan ik dus mooi weer afvinken. Zou ik het nog een keer doen? Nee, voorlopig niet. Naast dat ik elke dag deed vloggen werkte ik gewoon 36 uur en was ik het op mijzelf wonen nog aan het ontdekken. Achteraf gezien was dit allemaal veel te veel. Ik heb er absoluut geen spijt van, maar zal het naast een fulltime job niet meer doen.

Door het “verplichte” filmen ging het plezier een beetje weg. Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind YouTube nog steeds ontzettend leuk, maar ik voel niet de drang om elke week een video te filmen en 2 keer per week te uploaden. Dus voor nu heb ik besloten om mij vooral te focussen op het vloggen van leuke dingen. Mocht ik zin heb een klets of make-up video, kan ik dit natuurlijk gewoon doen. Het blijft tenslotte mijn eigen kanaal en daar kan ik posten wat ik wil. Vloggen vind ik ontzettend leuk, omdat dit een online dagboek voor mijzelf is. Ik vind het een super mooie manier om dingen vast te leggen. Zo ga ik komend weekend naar Berlijn met Lisanne en dit ga ik natuurlijk gewoon vloggen!

Verder wil ik mij nu vooral focussen op Instagram en fotografie. Ik merk dat ik daar veel mee energie uithaal en echt mijn passie is. Zeker nu ik mijn nieuwe Sony camera heb, begint het alleen maar meer te kriebelen om foto’s te gaan maken. Zo heb ik dan ook al een comunni fotoshoot en bruiloft gepland staan. Daar heb ik echt ontzettend zin in. Verder wil ik mijn portfolio gaan uitbreiden en lekker bezig zijn met fotograferen en Instagram. Ben jij dus toevallig opzoek naar een fotograaf? Dan kun je mij gerust een berichtje sturen! Verder zit ik ook te denken om mijn fotoshoots te delen met jullie op mijn blog, zodat jullie meer foto’s zien en eventueel tips en tricks kunnen leren. Laat hieronder of via Instagram achter of je dit leuk vindt om te zien. Hopelijk weer tot snel💗

Ps. Vergeet niet mijn fotografie Instagram page te volgen voor alle foto’s die ik maak!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *