FAIRY TALE WEDDING

Daar ben ik weer met een nieuwe blogpost. Het heeft even geduurd, maar I’M BACK! Ik wil het bloggen echt weer gaan oppakken, want ik mis het praten met jullie. Ook begin ik YouTube langzaam te missen, maar mijn camera schermpje hangt helemaal los. Dit weerhoudt mij ervan om te filmen, dus ik moet even kijken of ik dit kan laten maken. 

In deze blogpost wil ik even over mijn afgelopen weekend vertellen, want was dit leuk! Vrijdag 24 mei mocht ik mijn tweede bruiloft ooit fotograferen en de eerste bruiloft met mijn nieuwe camera. Ik heb de hele dag foto’s gemaakt en wat ben ik blij met het resultaat. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mooie foto’s kon maken, dit bedoel ik niet arrogant. Maar ik ben oprecht trots op mezelf en soms is dat goed om tegen jezelf te zeggen. Ik ben wel benieuwd wat jullie van mijn foto’s vinden. Sinds mijn nieuwe camera heb ik mijn passie voor fotografie terug gevonden en post ik weer foto’s op mijn fotografie Instagram pagina: @wendyvanthoorphotography. Verder kan ik ook al met heel veel enthousiasme vertellen dat er weer een bruiloft fotograferen gepland staat voor 2020! 

Zaterdag 25 mei ging ik als gast naar een bruiloft van vrienden van Matthijs. Ik kan dit maar met 1 woord omschrijven “WAUW”. Het was echt een sprookjes bruiloft op het strand. Precies hoe ik ook ooit zou willen trouwen. Alleen zou ik niet weten of ik daar zoveel geld aan zou willen uitgeven. Dus ik twijfel nog steeds tussen: ik wil ooit heel graag trouwen of ik trouw niet en ga van dat geld ver reizen of koop een auto enz. Hier ben ik nog steeds niet over uit, dus we gaan zien wat de toekomst mij brengt. Nu hou ik het nog even bij fotograferen van bruiloften. 

Verder hoef ik deze week maar 2 dagen te werken en mijn eerste dag zit er al op en woensdag alweer mijn laatste dag en dan heb ik WEEKEND. Misschien beter gezegd mini vakantie want ik hoef volgende week dinsdag pas weer te werken. Donderdag ga ik winkelen met een vriendin in Utrecht en ‘s avonds vertrek ik met Matthijs en Naledi richting Limburg. Hier brengen we een lekker lang weekend door. Nu al zin in alle gezelligheid, family time en het mooie weer! Wat zijn jou plannen voor dit weekend? 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *