WEEKEND IN LIMBURG

In de ligstoel onder de brandende zon en verkoelende wind, schrijf ik deze blogpost.
Genietend van het mooie zomer weer en terugkijkend op een mooi weekend. Het weekend is nog niet afgelopen, maar toch wil ik deze blogpost schrijven. Donderdag ging ik winkelen met Lisanne in Utrecht en heb ik een aantal dingen gekocht bij de Primark. Verder heb ik heel spontaan mijn tweede oorbel gaatje laten schieten. Ik wilde dat al heel lang, maar durfde dit nooit. Ik had er met Lisanne over en ze zei: ” Waarom ga je het nu niet doen?”. Van het een kwam het ander en daar ging ik dan. Beetje nerveus maar geloof me het stelt dus echt niks voor. Als ik dit had geweten had ik het zoveel eerder gedaan. Ik kon me namelijk niks meer herinneren van het eerste gaatje, omdat ik toen 2 jaar oud was. Nog steeds super blij dat ik het gedaan heb.‘S avonds reed ik met Matthijs en onze lieve poes Naledi naar Limburg. Hier zijn we gebleven tot zondag.

 

Op vrijdag ging ik met mijn vader en moeder naar Venlo.Wederom weer naar de primark en de rest van de stad. Genoten van het mooie weer en gezelligheid. Ik kreeg op Instagram de vraag of ik een shoplog wil doen. Dit lijkt mij super leuk, maar zouden jullie dit op YouTube willen zien of op Instagram tv? Vrijdag avond ging ik met Matthijs naar de film Aladdin. In het begin dacht ik “oh God” wat is dit? Het ging van het ene liedje naar het andere liedje en het begin waren de special effects niet zo goed. Gelukkig kwam daar heel snel verandering in en werd het een heel mooie verhaal en film. Ik heb vroeger wel de tekenfilm gezien, maar dat is zo lang geleden dat ik het mij helemaal niet meer kon herinneren.  Ik vond het echt een hele leuke en mooie film. Ik kan niet wachten tot de nieuwe Lion King komt. Die lijkt mij echt super gaaf!

Zaterdag ben ik met Matthijs naar Funbeach gefietst in Panheel. Dit is meertje waar je lekker aan het water kunt liggen. Hier hebben we lekker gezond. Op de terug weg was het wel even bikkelen op de fiets. Pijn aan mijn kont en zweet overal haha. Maar we hebben wel mooi even 30 km gefietst! Om 5 uur kwamen mijn opa en oma op bezoek en hebben we lekker gebarbecued. Wat vind ik het toch fijn om samen mijn familie te zijn. ‘S avonds nog met lief vriendinnetje Eva en Matthijs naar Foodstock festival in Sittard geweest. Daar at nog deze overheerlijke bubble wafel met kinderchocolade! We hebben lekker bijgeklets en rond 12 uur gingen we weer naar huis. 

Op zondag heb ik nog lekker even in de zon gebakken en een boekje gelezen. Wat wordt ik toch gelukkig van dit mooie weer. Kan niet wachten tot het elke dag zo’n meer weer is. Rond half 4 gingen we weer richting huis. Eenmaal thuis heb ik lekker pizza besteld en Vampire Diaries gekeken. Na al dat lekkere eten, voelde ik mij toch een beetje mollig en ongezond. Daarom heb ik besloten om maandag opnieuw gezond te gaan eten. Nu wil ik echt proberen mijn levensstijl te veranderen. Ik weet dat dit absoluut niet makkelijk gaat worden, maar ik ga er echt proberen om er alles aan te doen. Ik heb dan ook besloten om elke week een update aan jullie te geven. Hierdoor heb ik een extra stok achter de deur en kan ik misschien meer mensen motiveren om gezonder te leven. 

Vandaag (maandag) ben ik naar de kapper geweest in Wageningen. De eerste keer in een hele lange tijd bij een andere kapper. Wat is dit mij goed bevallen. Het was dan wel ook iets duurder, maar super blij met het resultaat. Mijn haren voelen zelfs super zacht aan en dat na het verven, dankzij de olaplex die ze hebben gebruikt. Dit beschermt je haar tegen het verven. Super fijn! Vandaag heb ik ook al 2 x gesport. 2 keer een 20 minuten workout van Amanda Bisk. Daarna lekker gestretcht. Nu helemaal zen in bedje, deze blogpost afmaken. Ik wil jullie allemaal een hele fijne week wensen en tot snel! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *