ZOU JIJ VERHUIZEN VOOR DE LIEFDE?

Vier maanden woon ik nu in Wageningen. Vier  maanden woon ik op mezelf met mijn lieve vriend. Vier maanden bij mijn nieuwe baan aan het werk. Wat vind ik nou van die vier maanden? Hieronder vertel ik hoe mijn ervaring is geweest om te verhuizen van Limburg naar het mooie Wageningen. 

Het was voor mij geen overhaaste beslissing dat ik naar Wageningen zou verhuizen. Na 1 jaar lange afstandsrelatie gehad te hebben, was er snel spraken dat ik naar Wageningen zou komen. Vond ik dit erg? Nee, ik vond Wageningen al heel snel een leuke stad met heel veel gezelligheid door de studenten en de mooie natuur eromheen. Was het een makkelijke beslissing? Ja en nee, want hoe enthousiast ik was over de stad en hoe blij ik zou zijn als ik elke dag bij Matthijs zou zijn, was er ook een andere kant. De angst dat ik mijn familie en vrienden zou gaan missen. Na vier maanden kan ik zeggen dat dit reuze mee valt. Ik ben nog vaak in Limburg te vinden in de weekenden om mijn vrienden en familie te bezoek. Dus missen doe ik nog hen nog niet. 

Ik geniet nog steeds elk moment van mijn nieuwe baan, mijn eigen woning samen met mijn twee grote liefdes; Matthijs en Naledi, de nieuwe omgeving en de vrijheid van een eigen huisje. Tot nu toe ben ik dus super blij met de stap die ik gezet heb. Totaal geen spijt. Nu ga ik vooral genieten van mijn leven samen met Matthijs, want wat ben ik blij dat hij mijn vriend is. Ik had niemand anders naast mijn zij willen hebben. Zeker het verhuizen waard geweest! 

Zou jij verhuizen voor de liefde? Laat het hieronder en heb je vragen? Stel ze gerust! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *