MIJN EERSTE 10 DAGEN GEZOND ETEN.. 1,5 KILO KWIJT!

Heb je mijn blog van vorige week gelezen? Waar ik schrijf hoe moeilijk ik vind het om gezond te eten en te leven. Nu is het bijna 2 weken later en ik heb eindelijk mijn motivatie gevonden. 

Ik heb het er heel veel met vriend over gehad, die behoorlijk gezond leeft. Met mijn vriendinnen, die mij begrijpen. Ik merk hoe meer ik er over praat, hoe enthousiaster ik wordt. In deze blogpost neem ik jullie mee, hoe mijn afgelopen week is gegaan. 

Op maandag at ik als ontbijt een heerlijk havermout ontbijtje. Dit is echt wel een nieuwe favoriet (zie foto). Havermout met ongezoeten havermelk, banaan, pindakaas, kaneel en beetje chiazaad. Super lekker en mega vullend! Als ik dit eet om 8 uur hou ik het makkelijk vol om tot half 12/12 uur niks meer te eten. Voor lunch at ik tarwe tijgerbrood met light zuivelspread met bieslook, komkommer en sla. Super fris en lekker en ook weer vullend. Mijn snack was straticiatella kwark van het merk Kvarg. Deze heeft iets meer kcal dan de optimel kwark 0% vet, maar deze vind ik veel lekkerder en betere vervanger voor de optimel vla 0% vet, die ik hiervoor altijd at. Hier zit veel meer proteïne in en dat is weer goed als je doet sporten. Als avond eten at ik een bloemkool bodem pizza met zuivelspread, champignons, ui, Buffalo mozzarella en heel klein beetje geraspte 30+ kaas. Na het avond eten probeer ik niks meer te eten, omdat je ‘s avonds niet meer actief bent en hierdoor de kcal niet meer verbrand. 

Ik heb nu alweer een heel verhaal geschreven, maar als jullie dit interessant vinden, lijkt het mij leuk om echt alles bij te houden wat ik eet en hier foto’s van te maken etc. En als jullie nieuwsgierig zijn naar mijn sportschema? Of andere vragen? Laat het gerust achter in de comments! Nog iets heel belangrijks om te vertellen is dat ik hierdoor in 10 dagen 1,5 kilo kwijt ben. Ik weeg momenteel 56 kilo!! Het lichtste wat ik in jaren ben geweest. Daar ben ik super trots op. 56 kilo klinkt misschien weinig, maar ik ben maar 1,60 m groot. Mijn doel is om naar de 54 kg te gaan of een platte buik. Het maakt mij eigenlijk niet uit wat ik weeg, maar vind vooral belangrijk dat ik er gezond en fit uitzie! 

Nu ga ik drie weken op vakantie en ga ik zeker genieten van al het lekkers eten, maar met maten. Verder wil ik ook gewoon gaan hardlopen in mijn vakantie. Vandaag mijn eerste renschoenen van Asics gekocht. Ik heb nu al zin om daar mijn eerste rondje mee te hardlopen! Krachttraining wordt een beetje lastig, maar squaten kan natuurlijk altijd! Waarschijnlijk zal ik wat aankomen of hopelijk op gewicht blijven, maar met vakantie moet dat kunnen. Daarna ga ik weer met heel veel motivatie aan de slag! Tot over drie weekjes. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *