FRAMBOZEN SMOOTHIE

Vergeet jij altijd ’s ochtend te ontbijten? Of ben je op zoek naar een ontbijt die je snel kan maken voordat je naar je werk of school gaat? Dan is deze vegan frambozen smoothie iets voor jou.

Sinds ik veganistisch eet ben ik een ontzettende fan geworden van smoothies. Ik maak er smoothiebowls van met wat lekkere granola of drink hem on the go, wanneer ik thuis geen tijd heb om mijn ontbijt te eten. De ruimte dat ik de smoothie op het werk of in de trein kan opdrinken/ eten is voor mij nog een extra pluspunt en het is natuurlijk superlekker. 

Vandaag deel ik mijn favoriete smoothies, maar ik probeer vaak te variëren. Laten we eerst beginnen met de benodigdheden:

– Blender
– Frambozen
– Blauwe bessen
– Spinazie
– Alpro Yoghurt
– Water
– Extra: Granola

Een smoothie is heel eenvoudig om te maken. Ik gebruik sinds kort de NutriBullet blender en ben hier heel tevreden mee. Een andere blender is ook prima. Zorg er wel voor dat je blender ijs kan kapot maken, zodat het bevroren fruit echt gepureerd wordt. Ik kies meestal voor bevroren fruit, omdat het goedkoper is en hierdoor krijg ook een lekkere koude smoothie. 

Als je alle ingrediënten hebt is het tijd om alles in de blender te doen. BLEND, BLEND, BLEND.  Ik doe er altijd wat water bij, omdat het bevroren fruit en yoghurt soms te dik is en daardoor niet goed geblend kan worden. Hoe meer water hoe vloeibaarder de smoothie wordt. Mijn voorkeur gaat meestal naar smoothiebowl met wat granola, dit geeft net wat extra smaak en bite aan de smoothie. Mijn favoriete granola is de ‘Eat Natural Super Granola’ deze is verkrijgbaar bij de Albert Heijn.  

Nu is het tijd om je vegan frambozen smoothie lekker op te eten of te drinken. EET SMAKELIJK! Laat je mij weten als je dit recept hebt geprobeerd en wat je ervan vond? 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *