NIEUWE START

Kijkend naar het scherm en niet wetend waar ik moet beginnen start ik deze blog.  Normaal vind ik het heel makkelijk om een blogpost te schrijven, maar nu wil ik zoveel vertellen dat ik niet goed weet waar ik moet beginnen. 

Laten we beginnen met jullie welkom heten op mijn vernieuwde website. Ik heb wat kleine aanpassingen gedaan, zodat de website meer past bij mij. In de afgelopen 2 jaar ben ik veel veranderd en vooral volwassener geworden. Dus mijn oude website paste niet meer bij mij. Ik wil het liefste een hele ander wordpress thema, maar ik ben verliefd geworden op een thema wat voor mij nu nog te duur is. Hier ga ik heel hard voor sparen. 

Hoe gaat het in mijn persoonlijke leven?

Nu gaan we even naar hoe het met mij gaat. Er is er de afgelopen tijd veel veranderd in mijn leven. In september 2019 startte ik mijn 1-jarige hbo-opleiding ‘Digitale Communicatie bij NCOI. Na heel veel nadenken, besloot ik eindelijk mijn droom achterna te gaan. Verder werk ik nog 36 uur in de kinderopvang en ben ik nog druk bezig met mijn grote hobby fotografie.

Door al deze activiteiten en hoge werkdruk op mijn werk zorgde ervoor dat ik eind december ziek thuis kwam te zitten. Is het een burn-out? Ja, alleen kwam ik erop tijd achter dus zijn mijn klachten niet heel heftig, maar ik was niet meer in staat om mijn werk uit te voeren. Ik ga verder niet in detail treden, omdat ik dit graag privé hou. Maar goed de afgelopen weken waren voor mij een emotionele rollercoaster. Het gaat gelukkig met kleine stappen steeds beter. Ik ben nog niet volledig terug aan het werk, maar ga dit rustig opbouwen. 

Wat ik vooral heb geleerd door situatie dat ik mij veel te druk kan maken om dingen die niet belangrijk zijn. Ik wil meer leven in het ‘nu’ en niet in de toekomst of het verleden. Door mijn studie ben ik ook veel gaan nadenken over wat ik wil met mijn leven en wat mijn plannen/doelen zijn. Mijn dromen zijn groot en daarom eng. Het stemmetje in mijn hoofd zei dat het mij allemaal niet gaat lukken, de angst voor het onbekende. 

Tijd voor een nieuwe start!

Na doktersbezoeken, mindfullness boeken en tips te lezen op het internet kan ik al veel beter omgaan met deze gedachtes. Ik heb nog steeds veel te leren en ik ben er nog lang niet, maar het begin er is. Mijn jaar begon misschien niet zoals ik had het gewild, maar ondanks dat wil ik er alles doen om het beste ervan te maken. Ik weet dat ik veel meer kan dan ik zelf denk, daar moet ik nu in gaan geloven. Daarom ga ik focussen op het leven in het ‘nu’ en hopelijk ben ik snel weer de oude, maar dan net ietsje beter. Tijd voor een nieuwe start!

Ik deel dit met jullie omdat ik vaak alleen de positieve dingen deel, wat ik ook graag wil blijven doen, maar dit hoort nu eenmaal ook bij mijn leven. Ik hoop dat ik hiermee mensen kan inspireren en kan laten zien dat ze niet de enige zijn die problemen hebben.  Als je zelf in deze situatie hebt gezeten, deel je verhaal of stuur tips. Ik ben heel benieuwd hoe jullie omgaan met dit soort situaties. 

Persoonlijk begin aan een nieuwe start maar ook op mijn blog. Daarom wil ik afsluiten met wat jullie kunnen verwachten op mijn “nieuwe blog”. Ik ga fotografie tips, reistips, vegan recepten en tips, en al mijn persoonlijke ervaringen met jullie delen. Het eerste vegan ontbijt recept staat online, neem snel een kijkje! Verder staat er bij het kopje fotografie mijn portfolio, dus als je opzoek ben naar een fotograaf? Neem daar een kijkje, zodat je kunt zien wat mijn stijl is en stuur gerust een berichtje als je zin hebt om te shooten! Ik heb er zin in om mijn blog weer op te pakken en lekker mijn ervaringen met jullie te delen. Tot snel! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *