De nieuwste Netflix series

Heb je alle series op Netflix al gezien? Zit je uren door je account te scrollen, opzoek naar iets nieuws? Misschien kan ik je hierbij helpen. Hieronder vind je de laatste nieuwe leuke Netflix serie die je gezien moet hebben.

The Stranger (trailer)
De Stranger is een Britse dramamisdaadserie. Het gaat over een “vreemde” die allemaal dingen weet over mensen. Zij vertelt mensen geheimen over hun geliefde. Dit zorgt voor veel onrust. Verder kan ik niet heel vertellen, want dan verklap al veel te veel. Zeker een aanrader als je van misdaad series houdt. 

Virgin River (trailer)
Virgin River is een Netflix Original romantische serie. Wil je gewoon even lekker weg kwijlen bij een romantische serie? Dan is deze zeker iets voor jou. Het gaat over een verpleegster die verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië, op zoek naar een nieuw leven.

You (trailer)
De serie “You” kwam vorig jaar al met een seizoen uit. In 2020 is dan ook eindelijk het tweede seizoen online gekomen, dus deze kun je lekker bingewatchen. Het is Netflix Original misdaad/thrillerserie. Hou je van spanning? Dan is ook zeker een aanrader. Ook bij deze serie kan ik niet te veel vertellen, want dan verklap ik te veel. Maar hou je niet van stalkers? Dan moet je deze serie misschien overslaan. 

Cheer (trailer)
“Cheer” is een docuserie over cheerleaden. In het Texaanse stadje Corisona eist de veeleisende hoofdtrainer van de cheerleaders, Monica Aldama, perfectie van haar groep competitieve universiteitscheerleaders. Deze serie is iets voor jou als je van sport houdt en geïnteresseerd bent wat er allemaal bij komt kijken om op topniveau te komen. Ik vind dit zelf altijd reuze interessant om te kijken en het lijkt een beetje op Acrobatisch Gymnastiek, dus vandaar dat ik het nog leuker vindt.  

Spinning out (trailer)
Spinning out is een dramaserie dat over kunstschaatsen gaat. Kat is van steek na een zware val en bezorgd om de obsessie van haar moeder en zus met kunstschaatsen. Ze wil iets anders in haar leven. Plots komt er een nieuw aanbod. Een aanrader als je van dramaseries houdt. 

Sex education (trailer)
“Sex education” is een Britse comedyserie. Het gaat over een jongen Otis. Zijn moeder is sekstherapeute. Hij is bang voor de eerste keer. Verder geeft hij advies aan leerlingen op school over seks. Een heerlijke serie om naar te kijken. Seizoen 1 kwam vorig jaar al uit en dit jaar kwam seizoen 2 uit. Deze kun je ook lekker bingewatchen. 

The Witcher (trailer)
The Witcher is een fantasy Serie. In Blaviken wordt Geralt opgewacht door boze stedlingen en een sluwe tovenaar. Het vorstelijke leven van Ciri staat op zijn kop als Nilfgaard het vizier op Cintra Richt. In de eerste aflevering dacht ik: “oke dit is niks voor mij”. Geloof me als ik zeg dat je echt moet verder kijken. Als je eenmaal in het verhaal zit wil je niet meer stoppen met kijken. Het is wel een serie waar je goed moet opletten, want er gebeurt veel. Als je hiervan houdt is deze serie zeker iets voor jou! 

Dit waren voor nu alle nieuwste Netflix series die ik de afgelopen tijd heb gekeken. Heb jij nog een leuke serie gezien? Laat het hieronder achter in de comments. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *