EVEN BIJKLETSEN

Het is weer even geleden dat ik een blogpost heb geschreven. In deze moeilijke tijd wist ik niet zo goed was ik moest delen op social media. Ik vond/vind het Corona virus erg spannend en heeft best wel indruk gemaakt op mij. Hierdoor was ik even slag en is het dus even stil geweest. 

Als eerste wil ik vragen of alles goed gaat met jullie? Met mij gaat het nu goed. Ik werk nu drie dagen in de kinderopvang en één dag werk ik thuis. Voor mij is erop dat gebied minder veranderd, maar het is wel stukken rustiger op werk. Minder te doen, bijna geen kinderen dus het wel gek. Verder probeer ik mij te focussen op mijn studie, maar ik vind het erg moeilijk. Mijn gedachtes dwalen soms snel af als ik aan school probeer te zitten. Ik merk ook dat ik thuis studeren echt moeilijk vind. Ik ben iemand die meer van de praktijk is, dus al deze theoretische stof blijf ik moeilijk vinden. Gelukkig word ik redelijk goed begeleid door mijn huidige docent, maar het gaat echt met vallen en opstaan. Wat ben ik blij als ik deze studie af heb. Dat ik in mijn vrije tijd gewoon weer leuke dingen kan doen, of een hele dag kan Netflixen zonder dat ik mij schuldig voel. Het is nu nog even goed door bikkelen en de vrije tijd die ik nu over heb kan ik hier juist goed voor gebruiken. Mocht jij nou hele goede studie tips hebben? Laat ze dan zeker even achter in de comments! 

Verder probeer ik wel te ontspannen door te Sims 4 te spelen. Ik speel de Sims al sinds ongeveer mijn achtste. Ik had alle uitbreidingspakketen van de Sims 2. Nu ik een Macbook heb en geen cd-speler heb toch maar de Sims 4 gekocht. Ik krijg op Instagram ontzettend veel vragen over de Sims 4. Dus ik heb besloten om hier een video van te gaan maken. Dus als jij nog vragen hebt over de Sims 4 laat ze dan hieronder in de comments achter en zal ik ze beantwoorden in een IGTV. 

Zo ik ga nu weer stoppen met al gebrabbel haha. Ik wilde gewoon even weer hallo zeggen op mijn blog. Ik was wel aan het denken om soort “dagboek” bij te gaan houden, op mijn blog over wat ik elke week doe. Dit deel ik dan doormiddel van foto’s met een verhaaltje. Ik zag dit bij Jennie from the blog en vind dit zo’n leuk idee. Zouden jullie dit ook leuk vinden als ik dit doe? 

Hopelijk tot snel en volg mij ook op Instagram als je benieuwd bent wat ik nu allemaal uitspook. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *