Sims 4 Mods, Favorieten

De laatste tijd speel ik weer veel Sims 4, omdat we nu niet meer leuke dingen kunnen door het Corona virus. Dit deelde ik meerdere malen op mijn Instagram en tot mijn verbazing krijg ik ontzettend veel vragen over de Sims 4. Dus ik besloot de eerste vraag te gaan antwoorden. Hoe krijg je die leuke meubels? Toen ik jong was speelde ik al de Sims 2 en bezocht ik allerlei websites met tips. Hier ontdekte ik de “Mods”. Mods zijn aangepaste items en aanvullende gameplay gemaakt door mede-fans. Deze kun je gratis downloaden en toevoegen aan je spel. Denk aan meubilair en kleding tot aanvullende banen en karaktereigenschappen. Door het downloaden van deze Sims 4 Mods kun je je gamebeleving naar eigen wens maken. Iets wat ik ontzettend leuk vind. Wil jij dit nu ook kunnen? Lees hier onder de instructies:

  1. Download de Sims 4 Mods die je graag aan het spel wil toevoegen. Je kunt deze downloaden op www.thesimsresource.com of www.modthesims.com.
  2. Unzip de gedownloade .zip of .raw bestanden.
  3. Kopieeer vervolgens alle bestanden naar de map “Documenten -> Electronic Arts -> Sims 4 -> Mods. PAS OP! Verwijder het bestand “resource.cfg” niet. Deze zorgt er namelijk voor dat je Mods ook werken in het spel.
  4. Als je de downloads in de de map “Mods” hebt gezet kun je het spel gaan opstarten. LET OP! Je moet bij de spelopties (drie puntjes rechts bovenin op de homepagina) naar “overige” en vervolgens het vakje “modificaties inschakelen” en “scriptmodificaties toegestaan” aanvinken. Je moet het spel dan even opnieuw opstarten, maar daarna werken je Mods.

Favoriete Sims 4 Mods 

Je weet nu hoe je zelf Sims 4 Mods kan toevoegen aan je spel. Ik vind zelf het allerleukste om meubels uit te zoeken, want ik ben een echte “bouwer” in de Sims 4. Ik kan uren zoeken op ‘thesimsresource’ naar nieuwe ‘modders’. Hieronder vindt je een paar van mijn favoriete modders.

 Simcredible maakt ontzettend leuke moderne, industriële en natuurlijke meubels en woondecoraties, zie plaatje hierboven. Daar wordt je toch ontzettend blij van?!

Ung99 maakt ook van die ontzettend leuke meubels. Van woonkamer, slaapkamer en zelfs badkamers. Ik ben verliefd!

NynaeveDesign maakt ook ontzettend mooie keukens, maar ook heel veel leuke accessoires. Denk aan leuke plantjes en potjes. Zo maak je je Sims huis meer realistischer.

ArtVitalex maakt ook ontzettend mooie industriële meubels. Ik ben een echte grote fan! Kijk nou deze eetkamer, deze zou ik zo thuis willen!

Dit waren mijn favoriete modders van Sims 4. Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden. Binnenkort zal er ook nog een video online komen, waar ik jullie vragen beantwoord. Heb je nog vragen, stel ze gerust hieronder in de comments.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *