My week in pictures 1

Welkom bij een nieuwe serie op mijn blog, namelijk ‘My week in pictures’. Ik zag dit bij Jennie van ‘jenniefromtheblog’ en ik vond het zo’n leuk idee. Een online dagboek, dat ik deel met jou! 

Maandag 20 april had ik nog een vrije dag van werk, maar ik had per ongeluk de sleutel van de schuur mee genomen. In deze schuur staat het eten van de konijnen op het werk. Deze konijnen zijn van mij geweest, maar staan nu gezellig op het werk. Dus even langs geweest op het werk en even bijgekleurd met collega’s. Daarna ben ik nog een half uur gaan skeeleren op nieuwe skeelers die Matthijs en ik hadden gekocht. We hebben dezelfde maat, dus we kunnen ze delen. ‘S avonds maakte we nog een avond wandeling met de poezen en daarna ging ik lekker op tijd naar bed. Maandag heb ik ook gevlogd, klik hier, om de video te bekijken. 

Dinsdag 21 april moest ik weer werken. Het werk in de kinderopvang is momenteel anders dan anders. Het is heel rustig. Zo had ik op mijn groep, maar twee peuters. Deze rust goed benut en gezellig met ze geknutseld, pannenkoeken en brownies gebakken. ’S avonds naar de persconferentie van Rutte gekeken. Ergens blij dat 11 mei de kinderopvang weer opengaat, maar ik vind het ook ontzettend spannend. Wij hebben best wel volle groepen, dus veel kinderen en ouders over de vloer. Ik ben heel benieuwd hoe we dit vanaf 11 mei gaan doen. 

Woensdag is standaard mijn vrije dag. Elke dag sta ik om 6 uur op en begin ik aan mijn ochtend routine, zie mijn YouTube video voor meer info. Dus ook vandaag en ik begon met een hardloop sessie. Ik had prachtig uitzicht met de zon die opkwam. Beter kon ik mijn dag niet beginnen. Daarna ben ik aan het werk gegaan voor school en mijn YouTube, blog en social media kanalen. Een redelijk productief dagje. Eind van de middag met Matthijs en de poezen lekker gaan wandelen. 

Donderdag 23 april moest ik werken van half 9 tot half 7. Ik had deze dag maar twee kinderen, dus het was weer lekker rustig. We hebben weer pannenkoeken gebakken en lekker veel buiten gespeeld. Toen ik thuis kwam had ik een pakketje gekregen van Sudio. Dit is een bedrijf die draadloze oortjes, koptelefoon en boxen verkoopt. Ze hadden mij benaderd of hun oortjes wilde testen en natuurlijk wilde ik dat! Zaterdag 2 mei komt mijn review op Instagram online. 

Vrijdag begon ik met een hardloopsessie voor het werken. Wederom moest ik van half 9 tot half 7 werken. Ik had op mijn eigen groep geen kinderen. Dus ik ben aan de slag gegaan met een online rondleiding, voor nieuwe ouders. Dit betekende dat ik alle groepen moest filmen en dingen over het kinderdagverblijf moest vertellen. Ontzettend leuk om te doen. Na het werk ben ik even snel de stad in gegaan om een verwen pakketje te maken voor mijn opa. Hij had donderdag een lichte tia gehad. Gelukkig gaat alles goed met hem en waren ze er snel bij. 

Zaterdag begon ik de dag heel goed. Ik was om half 8 al wakker. Ik ben toen meteen begonnen met huisje opruimen en verplaatsen. Zo heb ik de woonkamer weer even anders ingedeeld. Rond 10 uur ben ik gaan wandelen met mijn lief vriendinnetje Wendy. We hadden 6,1 km gelopen. We kwamen lieve paardjes, schaapjes en geitjes tegen. Daarna was ik zo moe dat ik lekker de hele dag heb geluierd. Niets nuttigs gedaan haha. ’S avonds hebben Matthijs en ik eten besteld bij het restaurant ‘Quack’. 

Zondag begon ik mijn dag met een groentesoep maken en aardbeien met chocola. Om 1 uur had ik afgesproken met mijn lief vriendinnetje Lisanne om lekker te gaan skaten. We hadden de auto in ede geparkeerd en zo langs Ginkelse heide geskate naar het bos. Hier was een heel fijn fietspad. Op de terug weg even gepauzeerd aan een picknick tafel en lekker de aardbeien met chocola gegeten. Het was zo gezellig om weer even bij te kletsen. Daarna weer terug na de auto geskate. We hadden 15 km geskeelerd. Eenmaal thuis ben ik lekker op de bank geploft en heb ik in mijn boek gelezen ‘De Vlucht’ van Suzanne Vermeer. 

Dit was mijn eerste ‘My week in pictures’. Ik hoop dat jullie leuk vonden. Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *