About Me

Wil je meer weten over fotografie, youtube, makeup en fashion dan is dit de plek waar je moet zijn! Ik wil jullie inspireren met de dingen ik mee maak in mijn leven, zodat jullie deze tips kunnen gebruiken in je eigen leven. Ik hoop dat jullie net enthousiast zijn over mijn blog als ik. Gaan jullie mee op avontuur?

Misschien vraag je je nu af wie ik ben? Ik ben Wendy en geboren in Limburg maar voor de liefde verhuisd naar Wageningen. Ik ben 23 jaar oud en hou van schrijven en fotograferen, hierdoor is mijn passie voor bloggen ontstaan.Β “Welcome to my world Wendeliciously”. Naast fotograferen vind ik video’s maken ook ontzettend leuk en ben ik sinds mei 2018 mijn youtube kanaal Wendeliciously gestart. Hier post ik elke woensdag en zaterdag een video. Ik ben mega enthousiast om alles te delen via mijn blog en youtube kanaal over mijn leven en hoe ik mijn voel. Verder hou ik van blogs lezen, youtube, netflix, reizen, fotografie, makeup, disney, bakken, turnen, actief bezig zijn, tijd doorbrengen met familie en vrienden en op vakantie gaan naar de zee met heel veel zonneschijn.

Naast mijn blog werk ik op een kinderopvang in Wageningen met lieve peuters. Hier werk ik van dinsdag tot vrijdag met heel veel plezier en passie. De glimlachjes van de kinderen maken elke werkdag zoveel leuker en ze zien opgroeien en alle lieve knuffels maakt mijn werk zo ontzettend waardevol.

Ik hoop dat jullie nu meer over mij weten en als je vragen hebt stel ze gerust! Verder hoop ik dat jullie mijn blog leuk vinden en deel gaan nemen aan de ” Wendeliciously” familie.