FOTOSHOOT BOEKEN

Heb jij net mijn portfolio gezien en wil je zelf ook graag zo’n mooie foto’s voor je Instagram, zakelijke website of gewoon als herinnering? Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie.

Als je een fotoshoot bij mij boekt gaan we samen opzoek naar een locatie die past bij je wensen. Daarna bespreken we jouw wensen, zodat ik van te voren al weet wat voor soort foto’s jij wilt. Op de fotoshoot dag zelf neem ik altijd de tijd voor mijn klanten. Duurt de fotoshoot 1, 2 of 3 uur? Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachtse kosten. Ik spreek van te voren een vaste prijs met je af en deze zal dus niet veranderen als de fotoshoot wat langer duurt dan normaal. Verder krijg je bij mij ook alle goed gelukte digitale foto’s, geen extra kosten om foto’s bij te kopen. Dit vind ik zelf altijd ontzettend vervelend. Zo krijg je als je alleen bent bijvoorbeeld meestal rond de 20 tot 40 foto’s, Een familiefotoshoot heeft als snel meer foto’s, omdat er meerdere mensen zijn.

Ben je enthousiast geworden? Stuur mij een berichtje en neem ook een kijkje op mijn Instagram fotografiepagina voor nog meer foto’s. Hopelijk tot snel!